Marinada Italiană

Marinada Italiană
Marinada italiană este o fără gluten și vegan marinada. Această rețetă face 5 porții cu 61 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos Italian picant și marinată, Marinată Ușoară De Pui Italiană, și Vinaigretă sau marinată italiană Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele. Utilizați pentru a marina păsările de curte, carnea de vită sau mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Așezați 1 (2 kilograme) friptură de flanc și marinată italiană într-o pungă mare pentru congelator. Sigiliu; rece 2 ore. (Sau înghețați până la 6 luni; dezghețați înainte de grătar.) Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
3
Tăiați în felii subțiri și serviți imediat.
4
Notă: pot fi utilizate și alte bucăți de friptură; timpii de grătar vor varia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista