Mango Creveți Kebab
Mango Shrimp Kebabs este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 259 calorii, 37g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, tei, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Mango Creveți Kebab, Kebab de porc și Mango, și Kebab De Vită Mango # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați creveții uniform cu sare și piper. Filetați creveți, ardei gras, mango și bucăți de ceapă alternativ pe fiecare dintre frigarui de 8 (12 inci).
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata. Strângeți sucul din pene de tei peste kebaburi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris