Mandarină Cremoasă Îmbrăcată Sparanghel La Grătar
Sparanghelul la grătar îmbrăcat cu mandarină cremoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $ 2.59 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, frunze de busuioc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Sparanghel La Grătar Cu Aioli De Mandarină, Salată De Sparanghel Îmbrăcată, și Salată De Portocale Cu Sparanghel Îmbrăcat În Plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul interior sau exterior la mediu-înalt.
Puneți sparanghelul pe o foaie de copt și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și condimentați cu puțină sare și piper.
Transferați la grătar și gătiți întorcându-vă din când în când până când sparanghelul este bine marcat și este fraged, aproximativ 5 minute, în funcție de dimensiunea sparanghelului.
În timp ce sparanghelul se gătește într-un bol, combinați coaja de mandarină și sucul cu puțină sare, piper și o mică picătură de sos fierbinte.
Adăugați smântâna grea și bateți pentru a aeriza crema.
Scoateți sparanghelul de pe grătar, acoperiți cu ceapă feliată și busuioc și serviți fierbinte, cald sau la temperatura camerei cu sosul turnat peste el.