Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Polenta cu Ragu de cârnați. O porție conține 613 calorii, 24g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de vin, frunze de cimbru, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă, Sausage Rag peste cremos mamaliga, și Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă.
Adăugați făina de porumb într-un flux subțire, amestecând constant. Coborâți focul la foc mic, condimentați cu sare și gătiți 5 până la 7 minute, până la consistența fulgi de ovăz gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Fulgi De Ovăz
(fie Fie Obișnuit)
3
Turnați polenta într-un vas de copt curat, dar nu Uns, de 9 x 13 inci și lăsați să se răcească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
5
Adăugați cârnații și gătiți la foc mare până când începe să se rumenească în propria grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
6
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați usturoiul, ceapa, morcovul, 1/2 din cimbru, 1/2 din oregano, semințele de fenicul, vinul alb și roșiile și dați la fiert. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, neacoperit, 20 de minute, până când amestecul are o consistență groasă de ragu. Se amestecă restul de cimbru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Între timp, preîncălziți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
8
Tăiați polenta în sferturi, apoi înjumătățiți fiecare sfert în diagonală pentru a face 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
9
Periați panele cu 1 lingură de ulei de măsline rămasă, puneți peste grătar și gătiți până când sunt ușor carbonizate și crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Împărțiți panele de mămăligă în mod egal între 4 farfurii încălzite, acoperiți cu o ladă de ragu și serviți imediat.