Malmcablete de perisoare

Malmcablete de perisoare
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia dvs. de rețete, sub-urile de chifteluțe Malm Malmurbo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, oțet de vin, sub rulouri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Perisoare Submarine, Perisoare Submarine, și Perisoare Submarine.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele de chiftele împreună cu o mulțime de condimente, apoi se modelează în bile de mărimea nucului. Congelați timp de 30 de minute pentru a vă întări dacă petrecerea este pe cale să înceapă sau răciți la frigider până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Rotiți chiftelele în ulei într-o tavă de copt, apoi prăjiți timp de 20 de minute până se rumenesc și se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Când chiftelele sunt aproape gata, amestecați oțetul și zahărul într-un bol de amestecare pentru a se dizolva, apoi amestecați castravetele și mărarul, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Împărțiți bucățile de baghetă, rulourile sau submarinele și întindeți-le cu puțin sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
BaguetteBaguette
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Adăugați niște castraveți și 2-3 chiftele, aranjați pe un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista