Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește la cuptor în maioneză și muștar, Bețișoare de pește Panko la cuptor cu maioneză cu lămâie-Caper, și Pesto Maioneză Acoperită Pește Opakapaka pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.