Maioneză De Hamsie
Maioneza de hamsie este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 5 porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 220 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de hamsii Plate, ulei de măsline, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Anghinare Californiană Cu Maioneză De Hamsie, Calamari prăjiți cu maioneză picantă de hamsie, și Vinetă De Hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul și laptele într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru și fierbeți ușor la foc mic, neacoperit, până când usturoiul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute, apoi se amestecă pur cu hamsii, ulei și maioneză într-un blender până se omogenizează. (Aveți grijă când amestecați lichide fierbinți.)
Adăugați mai mult lapte la subțire, dacă este necesar.
Nota bucătarilor: maioneza de hamsie poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.