Mahimahi la grătar cu Sambal de ananas
Mahimahi la grătar cu Sambal de ananas este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, zahăr, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mahimahi cu chutney de ananas, Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, și Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti usturoiul si ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Se adaugă ardei iute și ananas, apoi se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până când ananasul se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Se adauga sosul de peste, zaharul si sarea si saut sambal de Sambal, amestecand, 30 de secunde. Se răcește la temperatura camerei, apoi se amestecă coriandru.
În timp ce sambal se răcește, pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Periați peștele peste tot cu uleiul de lingură rămas, apoi condimentați cu sare. Grătar, cu pielea în jos, pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, până când pielea este crocantă, 4 până la 5 minute. Întoarceți peștele și grătiți până când este gătit, încă 4 până la 5 minute.
• Dacă puteți găsi doar ananas etichetat" super dulce", omiteți zahărul în sambal. * Sambal poate fi făcut, fără coriandru, cu 4 ore înainte și păstrat la rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei și amestecați coriandru înainte de servire. * Dacă nu puteți face grătar în aer liber, peștele poate fi gătit într-o tigaie mare bine condimentată (fără aglomerare) la foc moderat, cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se o dată, până când este gătit, 7 până la 8 minute în total.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.