Magpie ' s : KK Challenge: Chatti Pathiri din grâu integral - clătite stratificate sărate cu umplutură de masala de pui

Magpie ' s : KK Challenge: Chatti Pathiri din grâu integral - clătite stratificate sărate cu umplutură de masala de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Magpie ' s : KK Challenge: Whole Wheat Chatti Pathiri - crepes stratificat savuros cu umplutură de pui masala. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 797 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir - 1" bucată, sare, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite de hrișcă cu iaurt amestecat cu fructe de pădure {Boosting Protein Challenge}, Food Styling Challenge / tort de ciocolată malț cu umplutură de Marshmallow prăjită, și Crepe stratificate Bananan și Cajeta pentru rețete similare.

Ingrediente

4001 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilLapte de cocos ( am folosit lapte de cocos conservat ca Ria, deci era gros. Ea afirmă că puteți folosi lapte subțire sau gros)Lapte de cocos ( am folosit lapte de cocos conservat ca Ria, deci era gros. Ea afirmă că puteți folosi lapte subțire sau gros)1Pui tocat / pui fiert și mărunțit - 500g( am folosit cârnați de pui umpluți cu ardei gras și usturoi, pe care i-am tăiat carcasa și i-am tăiat în mici cu foarfece de bucătărie)Pui tocat / pui fiert și mărunțit - 500g( am folosit cârnați de pui umpluți cu ardei gras și usturoi, pe care i-am tăiat carcasa și i-am tăiat în mici cu foarfece de bucătărie)4creveți și cu veneArdei iute verde-4, sau după gustArdei iute verde-4, sau după gust4creveți și cu veneDe asemenea, a verifica afară minunat Kerala gătit Regina Shab versiune a unui dulce Chatti PathiriDe asemenea, a verifica afară minunat Kerala gătit Regina Shab versiune a unui dulce Chatti Pathiri1Oreos dublu umplutCoriandru pulbereCoriandru pulbere1OuăOuă4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilFăină / Maida (am folosit în schimb 2 căni de făină integrală de grâu pentru o aromă rustică de nuci, dar Ria recomandă să se lipească de făina Ap pentru rezultate mai moi)Făină / Maida (am folosit în schimb 2 căni de făină integrală de grâu pentru o aromă rustică de nuci, dar Ria recomandă să se lipească de făina Ap pentru rezultate mai moi)1buchetFrunze de coriandru, tocateFrunze de coriandru, tocate4crenguțeFrunze de coriandru, tocateFrunze de coriandru, tocate1Oreos dublu umplutPudră Garam Masala (opțional-nu face parte din rețeta Ria)Pudră Garam Masala (opțional-nu face parte din rețeta Ria)6cuișoarePastă de usturoiPastă de usturoi1Oreos dublu umplutGhee (nu am folosit)Ghee (nu am folosit)2Bucăți de caramele Heath BarGhee / unt clarificat (am folosit în schimb 2 lingurițe de ulei de cocos)Ghee / unt clarificat (am folosit în schimb 2 lingurițe de ulei de cocos)1Ghimbir-1 Ghimbir-1 " tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmUlei de preferință ulei de cocos pentru gustul autentic)Ulei de preferință ulei de cocos pentru gustul autentic)2Ceapa mare, fin tocatCeapa mare, fin tocat4creveți și cu veneDacă doriți să participați la această provocare și să vă creați propriul Chatti Pathiri, veniți alături de noi la Kerala Kitchen pe noul nostru blog aiciDacă doriți să participați la această provocare și să vă creați propriul Chatti Pathiri, veniți alături de noi la Kerala Kitchen pe noul nostru blog aici4creveți și cu veneSursa rețetei: ușoară variație față de rețeta Ria aiciSursa rețetei: ușoară variație față de rețeta Ria aici4creveți și cu veneAm folosit rețeta Ria, dar am vrut să o încerc cu făină integrală de grâu și ulei de cocos și trebuie să spun, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată! Vă mulțumim din nou Ria, pentru o altă comoară mareAm folosit rețeta Ria, dar am vrut să o încerc cu făină integrală de grâu și ulei de cocos și trebuie să spun, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată! Vă mulțumim din nou Ria, pentru o altă comoară mare0Bucăți de caramele Heath BarSare - la gust (am folosit despreSare - la gust (am folosit despre4creveți și cu veneSare-după gustSare-după gust1Bucăți de caramele Heath BarTurmeric pulbereTurmeric pulbere4creveți și cu veneGrâu Integral Chatti PathiriGrâu Integral Chatti Pathiri4creveți și cu veneRia preferă versiunea AP, așa că vă sugerez să o încercați și cu făină AP. Ne place făina integrală de grâu și iubim gustul rustic și rustic al acesteia, dar făina Ap va da rezultate și mai moiRia preferă versiunea AP, așa că vă sugerez să o încercați și cu făină AP. Ne place făina integrală de grâu și iubim gustul rustic și rustic al acesteia, dar făina Ap va da rezultate și mai moi1-2 linguri ulei de masline extravirginAcest lucru se face și cu carne de vită măcinată în loc de puiAcest lucru se face și cu carne de vită măcinată în loc de pui4creveți și cu veneCând am întâlnit prima dată acest lucru pe blogul lui Ria, aproape că am căzut de pe scaun. Ce a fost această creatură ciudatăCând am întâlnit prima dată acest lucru pe blogul lui Ria, aproape că am căzut de pe scaun. Ce a fost această creatură ciudată

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista