Madame Quiche ' s Quiche au Fromage

Madame Quiche ' s Quiche au Fromage
Madame Quiche Quiche au Fromage ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 435 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți nucșoară-opțional, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Quiche Lorraine Au Fromage, Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac), și Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon).

Instrucțiuni

1
Întindeți patiseria pentru a se potrivi cu o placă de plăcintă din sticlă sau metal de 10-1/2 inci (fundul nu este detașabil). Strângeți marginile, împingeți fundul cu o furculiță sau vârful unui cuțit ascuțit și puneți patiseria în congelator timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați patiseria cu folie de aluminiu și greutăți de patiserie și coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când patiseria este aurie la margini, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Scoateți din cuptor și scoateți folia de aluminiu și greutățile de patiserie. Întoarceți patiseria la cuptor pentru a coace până când fundul este auriu, încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și rezervați. Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați ouăle, smântâna și laptele până se omogenizează bine. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă brânza și se amestecă până se amestecă, se transformă amestecul în patiseria pre-coaptă și se întinde brânza uniform pe fundul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați blatul cu nucșoară dacă ați folosit o brânză de tip elvețian și coaceți în centrul cuptorului până când umplutura este aurie și umflată și este complet coaptă, aproximativ 30 de minute. Pentru a testa coacerea, agitați quiche - ul-dacă este solid, fără un bazin de umplutură nefiertă în centru, este gata. De asemenea, puteți lipi o lamă ascuțită de cuțit în centrul umpluturii și, dacă iese curată, quiche-ul este copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scoateți quiche-ul din cuptor și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Pentru a face o quiche de slănină și brânză (un cititor mi - a amintit că Alsacia este casa quiche-ului, care pentru a-și merita numele are slănină, nu șuncă, în ea-șunca este o variantă din Normandia), scoateți coaja de la 4 uncii de slănină de calitate bună și tăiați-o în felii groase, apoi tăiați feliile în jumătate, pe lungime și transversal în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon SlabBacon Slab
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți-le într-o tigaie grea la foc mediu și gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți-l pe o farfurie acoperită cu un prosop de hârtie și presărați-l peste patiseria pre-coaptă înainte de a adăuga crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1
Curățați și înjumătățiți o ceapă galbenă de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
2
Tăiați-o în sferturi, apoi tăiați ceapa subțire de hârtie. Topiți 1 lingură de unt în fundul unei tigaie grele la foc mediu, adăugați ceapa și amestecați, condimentați ușor cu sare, acoperiți și gătiți până când ceapa este foarte fragedă și translucidă și doar ușor rumenită la margini, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți-le de pe foc și întindeți-le peste patiseria pre-coaptă înainte de a adăuga crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista