Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată

Macrou Teriyaki Cu Salată De Castraveți Acidulată
Macrou Teriyaki cu salata de castraveti picant ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 34 calorii. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati afumat la cald, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, Macrou cu salată de castraveți, și Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar.

Instrucțiuni

1
Puneți macroul într-un vas puțin adânc, stropiți peste marinată și împrăștiați cu jumătate de ceapă de primăvară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MacrouMacrou
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2
Puneți orezul într-o tigaie, acoperiți cu vârful degetului cu apă, condimentați cu sare, apoi aduceți la fierbere. Reduceți focul, amestecați, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute până când toată apa a dispărut. Scoateți focul, acoperiți și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă castravetele cu ceapa rămasă, frunzele de spanac și fasolea. Se amestecă împreună zahărul și oțetul cu niște condimente. Ridicați peștele din marinată și puneți-l pe 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Stropiți cu mai multă marinată din vas, dacă doriți. Lingurați orezul alături, apoi aruncați salata cu pansamentul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista