Macrou la grătar și vinete cu Salsa Verde

Macrou la grătar și vinete cu Salsa Verde
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Macrou la grătar și vinete cu Salsa Verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,64 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, frunze de pătrunjel, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 90%. Încercați Vinete Prăjite Cu Inimi De Anghinare Și Salsa Verde, Macrou la grătar cu Caper Sicilian-salsa de roșii, și Salsa De Pui La Gratar Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați vinetele pe lungime în jumătate și puneți-le în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați ulei de măsline, oțet, ardei roșu și oregano și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Așezați vinetele pe grătar și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte până se rumenesc închis și se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și puneți-l înapoi în castron cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți pielea de macrou cu ulei de măsline și așezați pielea cu fața în jos pe grătar. Gătiti 5 până la 6 minute pe partea pielii, întoarceți-vă cu atenție și gătiți 1 minut pe partea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
MacrouMacrou
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți și așezați în centrul platoului rotund.
8
Puneți pătrunjelul, menta, hamsia și uleiul de măsline în blender și tocați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se scoate în bolul de servire și se adaugă oul tocat, caperele și sucul de lămâie și coaja și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Aranjați vinetele în jurul macroului și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
MacrouMacrou
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista