Macaroane cu slănină și ciuperci
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, coacerea macaroanelor cu slănină și ciuperci ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten și cetogenă de încercat. Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 242 de calorii , 12 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar și monterey jack, sare și piper, supă cremă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Rețetele similare includ Awesome! Fără coacere ~ Macaroane cu brânză , Vinete fără pesmet, dovlecei și ciuperci la cuptor cu parmezan și coacere cu ciuperci și ciuperci .