Macaroane cu brânză la cuptor III
Baked Macaroni and Cheese III este o rețetă americană care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 344 de calorii. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 253 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită condimente sare, unt, parmezan și brânză cheddar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane și brânză la cuptor III, Macaroane și brânză la cuptor și Macaroane la cuptor cu 3 brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge si se clateste cu apa rece.
Într-un castron amestecați laptele, ouăle, smântâna, condimentele de sare și piperul.
Straturi macaroane, brânză cheddar și amestec de lapte până când tava este plină.
Se presară parmezan și se toarnă deasupra unt topit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute sau până când amestecul de lapte este gata.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.