Macaroane cremoase coapte și brânză cu Kale și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane cremoase coapte și brânză cu Kale și ciuperci. Această rețetă servește 12 și costă 2,79 USD pe porție. O porție conține 587 calorii, 22g de proteine, și 38g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciupercile shiitake, gruyere, kale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Macaroane cremoase și brânză, Imposibil De Cremos La Cuptor Cârnați Macaroane & Brânză, și Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați un suport pentru cuptor la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați macaroanele și gătiți până când este al dente, aproximativ 6 minute. Se strecoară, rezervând 1 3/4 căni de apă pentru paste. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Cheddar Degresat Ras
4
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline și ciupercile shiitake și gătiți, amestecând constant, până când ciupercile se rumenesc ușor în pete și se înmoaie, 4 până la 6 minute. Coborâți focul la mediu și adăugați varza, usturoiul și 1/2 cană de apă, răzuind orice bucăți rumenite în partea de jos a tigaiei cu spatele unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand varza este ofilita, dar inca crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Kale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scoateți legumele într-un castron și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Ștergeți cu grijă cratița (sau dați-i o clătire rapidă dacă este într-adevăr murdară).
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați jumătate și jumătate și cayenne și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
10
Se adaugă crema de brânză și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
11
Bateți în Cheddar și Gruyere până când toată brânza este topită și sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Gruyere
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
12
Adăugați macaroanele și apa de paste rezervată în cratiță și amestecați pentru a combina. (Amestecul va arăta foarte slăbit, dar pastele vor aspira mult sos pe măsură ce se coace.) Îndoiți ușor legumele rezervate. Condimentează după gust cu sare suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cheddar Degresat Ras
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci. Aruncați firimiturile de pâine, rămânând 1/4 cană de ulei de măsline și un vârf mare de sare și piper într-un bol mediu și presărați uniform peste macaroane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Coaceți până când brânza este bulbucată și firimiturile de pâine sunt ușor rumenite și crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust