Macaroane și brânză Horn & Hardart

Macaroanele și brânza Horn & Hardart ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 635 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Corn și Hardart macaroane și brânză, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți un vas de copt superficial.
Într-o cratiță mică, la foc mic, topiți untul, apoi amestecați făina și gătiți aproximativ 2 minute.
Bateți laptele, apoi smântâna și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul fierbe și se îngroașă.
Se amestecă brânza și se gătește până se topește, apoi se adaugă roșiile, zahărul, cayenne și piperul alb. Gustați pentru sare și adăugați la gust, începând cu aproximativ linguriță.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți până când suprafața se rumeneste, 25 până la 30 de minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;