Macaroane și brânză Cheddar

Macaroane și brânză Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 3.27 pe portie. O porție conține 863 calorii, 48G de proteine, și 70g de grăsime. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper cayenne măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Cheddar afumat și brânză albastră macaroane și brânză, și Cheddar Bacon macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie medie și adâncă la foc mediu.
Adăugați ulei și unt. Când untul se topește în ulei, adăugați făină și combinați. Gatiti usor, amestecand faina si untul impreuna, pana cand faina si faina au avut sansa de a gati, aproximativ 3 minute. Adăugați încet lapte în timp ce continuați să bateți. Aduceți ușor laptele într-o bulă în timp ce agitați frecvent. Lăsați laptele să se îngroașe puțin, apoi amestecați 2 căni de brânză Cheddar mărunțită câte o mână pe rând. Condimentează sosul cu nucșoară și cayenne. Gustați și adăugați puțină sare, dacă doriți.
Adăugați pastele fierte în sos și înveliți complet întorcându-se mereu în sosul de brânză.
Se transferă într-un vas de copt și se acoperă cu brânza rămasă.
Așezați vasul de copt sub un broiler fierbinte și rumeniți brânza Cheddar deasupra.