Mac și brânză cremoase sănătoase
Mac și brânză cremoasă sănătoasă este un fel principal American. Această rețetă face 6 porții cu 363 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară măcinată, iaurt grecesc, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Mac și brânză sănătoase, Mac și brânză sănătoase, și Mac și brânză sănătoase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați conopida, acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Scurgeți și transferați într-o caserolă de 9x13 inci.
Amestecați conopida, iaurtul, bulionul de pui și uleiul de măsline într-un blender până se omogenizează; se toarnă amestecul de conopidă într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă brânza Cheddar, drojdia nutritivă, pudra de muștar, pudra de usturoi, ardeiul cayenne și nucșoara în amestecul de conopidă; gătiți și amestecați până când sosul de brânză este neted, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sos de brânză peste macaroane; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Amestecați parmezanul și firimiturile panko împreună într-un castron; se presară peste macaroane.
Coaceți până când parmezanul este topit, 3 până la 5 minute.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Macaroanele și brânza funcționează foarte bine cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Ai putea încerca Venturini Baldini Montelocco Lambrusco. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Venturini Baldini Montelocco Lambrusco]()
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Un vin unic de struguri Salamino, cultivat pe soluri argiloase-nisipoase. Strugurii sunt recoltați în primele zece zile din septembrie. Metoda scurtă Charmat. Parfum perceptibil de ierburi și cireșe negre Suculente. Are o aromă proaspătă, semi-uscată, cu senzații tanice ușoare. Certificat Organic.