Mănâncă pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki

Mănâncă pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să mâncați pentru opt dolari: Edamame dulce cu Hijiki. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 241 calorii. Dacă aveți la îndemână scallions, ghimbir, edamame și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Rachetă, Fasole Edamame Și Alge Hijiki, Mănâncă Pentru Opt Dolari: Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Mănâncă pentru opt dolari: fasole neagră și Chili de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți hijiki într-un castron de 1 litru pe jumătate plin cu apă caldă și înmuiați timp de 30 de minute. (Se va îngrășa puțin în timpul înmuierii.) La sfârșitul jumătății de oră, ridicați algele din apă, lăsând în urmă orice nisip și puneți-le într-o strecurătoare pentru a se scurge în timp ce continuați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului si apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când este fierbinte, întoarceți flacăra la mediu, adăugați morcovii, scallionul și ghimbirul și amestecați un minut. Apoi adăugați edamame, hijiki, zahăr, 1 cană de apă și 1/2 linguriță de sare. Se aduce la foc mic și apoi se fierbe, parțial acoperit, la foc mic timp de aproximativ 30 de minute, până când aproape tot lichidul s-a fiert și fasolea este foarte fragedă. Gustați pentru condimente și serviți cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista