Mămăligă moale cu Mascarpone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Polenta moale cu Mascarpone. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 315 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, pătrunjelul, sarea și piperul kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mic Dejun Polenta Cu Smochine Și Mascarpone, Coaste Scurte Fierte Cu Mamaliga Mascarpone, și Mămăligă albă cremoasă cu ciuperci și Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic.
Bateți încet în polenta. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când polenta este groasă, aproximativ 2 ore (reglați consistența cu apă sau stoc, dacă este necesar).
Scoateți de pe foc și bateți în mascarpone, parmezan și restul de 4 linguri de unt. Condimentează cu sare și piper și garnisește cu pătrunjel.
Fotografie realizată de Jim Franco