Nevoie de o curs principal fără gluten? Mămăliga cu sos bolognez ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 252 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, parmezan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Polenta Gratin Cu Ciuperci Bolognese, Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), și Sos bolognez (Ragu Bolognese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, morcovul, carnea de vită și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana cand carnea de vita se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați 1/4 linguriță sare, fenicul, piper și roșii. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Pentru a prepara mămăligă, combinați laptele, 1/2 linguriță de sare și bulionul într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un tel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 6 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Lăsați să stea 10 minute sau până când este ferm. Slăbiți marginile mămăligii cu un cuțit. Inversați polenta pe o tăietură; tăiați în 4 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în 2 triunghiuri.
9
Așezați 1 triunghi pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană sos, 3/4 linguriță brânză și 1 1/2 linguriță busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe