Nevoie de o curs principal fără gluten? Mămăliga cu sos bolognez ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 252 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, parmezan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Polenta Gratin Cu Ciuperci Bolognese, Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), și Sos bolognez (Ragu Bolognese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, morcovul, carnea de vită și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana cand carnea de vita se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați 1/4 linguriță sare, fenicul, piper și roșii. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)
5
Pentru a prepara mămăligă, combinați laptele, 1/2 linguriță de sare și bulionul într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un tel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 6 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Lingurați mămăliga într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Lăsați să stea 10 minute sau până când este ferm. Slăbiți marginile mămăligii cu un cuțit. Inversați polenta pe o tăietură; tăiați în 4 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în 2 triunghiuri.
9
Așezați 1 triunghi pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană sos, 3/4 linguriță brânză și 1 1/2 linguriță busuioc.