Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta cu Ragout de legume ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 467 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați porumb, parmezan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ragout De Legume Prăjite Cu Mămăligă, Ragout de legume de toamnă cu mămăligă moale, și Ragout Minestrone Peste Mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți dovleceii; tăiați și aruncați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Tăiați dovleceii în felii de 1/2 inch. Tăiați și aruncați capetele tulpinii ciupercilor. Clătiți ciupercile, scurgeți-le și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Tăiați ceapa transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într - o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați frecvent dovleceii, ciupercile, ceapa, usturoiul și 1/2 cană de bulion până când bulionul s-a evaporat și legumele se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1/2 cană mai mult bulion și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite. Se amestecă roșiile și se toarnă legumele într-un castron; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru tigaie, adăugați bulionul rămas, mămăliga și porumbul. Se amestecă la foc mare până la fierbere, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Lingurați mămăliga în boluri largi. Se acoperă în mod egal cu amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat