Mămăligă cremoasă cu slănină și afine

Mămăligă cremoasă cu slănină și afine
Nevoie de un curs principal fără gluten? Polenta cremoasă cu slănină și afine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 94G de grăsime, și un total de 1270 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Mamaliga cremoasa cu ou, Arrabiata si Bacon, Mămăligă cremoasă cu slănină și salvie, și Mamaliga mic dejun cremos cu Asiago, cimbru, slănină și ouă fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru mămăligă: aduceți bulionul, 2 1/2 căni de apă și sarea la fiert într-o cratiță grea de 5 litri la foc mediu-mare. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, până când amestecul se îngroașă și făina de porumb este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați parmezanul, laptele și untul. Se amestecă până se topește untul și parmezanul. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
UntUnt
LapteLapte
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați slănina într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți până se rumenesc și crocante, 15 până la 17 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când slănina este suficient de rece pentru a o manipula, tocați în bucăți de 1/2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Bateți împreună brânza mascarpone, siropul de arțar și sarea într-un bol mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Transferați polenta în 4 boluri sau farfurii de servire. Împărțiți bucățile de slănină și lingura deasupra. Dollop fiecare servire cu amestecul mascarpone și se presară cu afine uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
MascarponeMascarpone
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista