Louisiana Languste Fierbe

Louisiana Languste Fierbe
Furuncul de languste din Louisiana necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 670 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 3,23 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de anghinare, usturoi, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 607 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Autentică Cu Languste Din Louisiana, Celebrul Languste Fierte Din Louisiana, și Plăcintă Autentică Cu Languste Din Louisiana.

Instrucțiuni

1
Montați o oală mare (5 galoane) cu o inserție de strecurătoare și umpleți pe jumătate cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, condimentele uscate și lichide de crab, sare, piper, portocale, lămâi, anghinare și cartofi. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute. Se amestecă porumbul, ceapa, ciupercile și fasolea verde; gatiti inca 15 minute. Se amestecă cârnații; gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați languste, întoarceți amestecul la fiert, apoi fierbeți până când cojile de languste devin roșii aprinse și cozile se scot ușor, aproximativ 5 minute. Testați pentru coacere prin decojirea unui langustă. Asigurați-vă că nu gătiți prea mult, altfel langustele vor deveni dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4
Scoateți coșul de filtru din oală și scurgeți-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Serviți languste fierbinți, în stil Louisiana, răspândite pe o masă de picnic acoperită cu ziare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide

Vin recomandat: Vin Spumant, Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Muscadet, Gruener Veltliner

Vinul spumant, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Jeroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate94
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista