Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima

Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima. Această rețetă servește 6. O porție conține 794 calorii, 75g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, coajă de lămâie, bulbi de fenicul—înjumătățiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Piure De Fasole Lima, Piure de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras, și Friptură picior de miel cu menta, usturoi, și lima fasole pur cca. e pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți limasul cu 4 inci de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 1 oră, apoi se adaugă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul, feniculul tocat, ceapa și coaja de lămâie. Se fierbe la foc moderat timp de 15 minute, amestecând des. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea lima și feniculul devin un piure gros și cremos, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Condimentați friptura de vițel cu sare și piper și așezați-o, cu grăsimea în jos, pe un suport așezat într-o tigaie medie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Întindeți jumătate din crema de muștar peste vițel și deasupra cu jumătate din frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Puneți friptura în cuptor, reduceți temperatura la 300 și prăjiți timp de 45 de minute. Întoarceți cu grijă grăsimea de vițel în sus; se întinde cu crema de muștar rămasă și se acoperă cu frunzele de salvie rămase. Prăjiți vițelul timp de 1 oră mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați friptura de vițel pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Se amestecă semințele de fenicul măcinat în piureul de fenicul-lima. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați șirul de bucătărie și feliați carnea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
9
Transferați vițelul în farfurii și lingurați piureul de fenicul-lima alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Se ornează cu frunzele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista