Loin De Porc Din Soia Portocalie
Orange soia carne de porc cotlet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 363 calorii, 52G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 320 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți friptură de porc, rozmarin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Orange-Dijon Cotlet De Porc, Cotlet De Porc Cu Glazură Portocalie, și Cotlet De Porc Portocaliu-Chipotle La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună sucul de portocale, sosul de soia, uleiul de măsline, feliile de ceapă roșie, rozmarinul și usturoiul.
Așezați friptura de porc într-o pungă de copt și puneți-o într-o tigaie sau un vas de copt.
Se toarnă amestecul de suc de portocale peste friptură, asigurându-se că se acoperă în întregime. Închideți punga conform instrucțiunilor pachetului.
Coaceți timp de 2 până la 2 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, până când temperatura internă a coapsei este de cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute pentru a așeza sucurile. Deschideți cu grijă punga și scoateți friptura. Feliați și serviți cu puțin din picăturile stropite.