Lip-Smackin ' Bar-B-Q pui coace (brichetă )
Lip-Smackin ' Bar-B-Q Chicken Bake (brichetă ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 197 calorii, 20g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați mix, ou, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lip-Smackin ' Bar-B-Q Pui Coace, Lip-Smackin ' Bar-B-Q pui coace (gătit pentru 2), și Lip Smackin Bbq Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Pulverizați tava de plăcintă de 9 inci sau vasul de copt pătrat de 9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați împreună Bisquick amestec de amestec, apă și ou.
Se întinde în fundul tigaiei; se presară cu 1 1/4 căni de brânză. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei, amestecand ocazional, pana cand exteriorul devine alb; scurgere. Se amestecă sosul de grătar;se încălzește doar până se încălzește. Lingură peste aluat în tigaie până la 1/2 inch de margine.
Coaceți 22 până la 25 de minute sau până când marginea este maro auriu închis.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți cu 1 până la 3 minute mai mult sau până când brânza se topește; slăbiți din partea tigaiei.