Linte La Cuptor Cu Miere
Lintea coaptă cu miere necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 75 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, apă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Rețetă De Linte Cu Miere Crockpot, Somon la grătar cu muștar de miere cu linte Puy, și Salată de Broccoli miere-muștar cu linte Beluga.
Instrucțiuni
Combinați lintea, frunza de dafin, 2 căni de apă, bulionul de pui și sarea împreună într-un cuptor olandez sau o cratiță rezistentă la cuptor; aduceți amestecul la fierbere.
Așezați un capac pe tigaie, reduceți focul la mediu-mic și lăsați lintea să fiarbă timp de 30 de minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați muștarul uscat, ghimbirul, sosul de soia, ceapa și 1 cană de apă împreună într-un castron; amestecați amestecul în linte.
Stropiți mierea peste amestec. Întoarceți capacul în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când lintea este fragedă, aproximativ 1 oră.