Linguine cu șuncă și brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Makeover Linguine cu șuncă și brânză elvețiană, Swiss Chard Linguine, și Linguine cu Pancettan și Chard elvețian.
Instrucțiuni
1
Gătiti linguine conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Între timp, într-un castron mare combinați șunca, supa, 2 căni de brânză, smântână, ceapă, piper verde și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pastele; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35 de minute. Descoperi; se presara cu restul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când brânza este topită.