Linguine cremoasă cu șuncă, lămâie și busuioc
Linguina cremoasă cu șuncă, lămâie și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 363 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 369 de fani. Cap la magazin și ridica suc de lămâie, CR fra fra fra fra, frunze de busuioc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Linguină de lămâie cu șuncă, Linguine De Creveți Cu Sos De Busuioc De Lămâie, și Linguină de Crab cu busuioc, lămâie și Chile.
Instrucțiuni
Gatiti linguina. Între timp, rupeți șunca în bucăți mici și prăjiți-o în uleiul de măsline până devine aurie și crocantă.
Scurgeți pastele, rezervând puțin din apa de gătit, apoi reveniți în tigaie. Sfat în șunca gătită.
Se amestecă împreună sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și crme frache, apoi se adaugă acest lucru în tigaie împreună cu busuiocul și parmezanul.
Se amestecă cu clești, adăugând puțină apă de gătit, dacă este necesar, pentru a face un sos cremos care acoperă pastele.
Serviți cu parmezan suplimentar ras deasupra, dacă doriți.