Linguine cremoasă cu șuncă, lămâie și busuioc

Linguine cremoasă cu șuncă, lămâie și busuioc
Linguina cremoasă cu șuncă, lămâie și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 363 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 369 de fani. Cap la magazin și ridica suc de lămâie, CR fra fra fra fra, frunze de busuioc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Linguină de lămâie cu șuncă, Linguine De Creveți Cu Sos De Busuioc De Lămâie, și Linguină de Crab cu busuioc, lămâie și Chile.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguina. Între timp, rupeți șunca în bucăți mici și prăjiți-o în uleiul de măsline până devine aurie și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Scurgeți pastele, rezervând puțin din apa de gătit, apoi reveniți în tigaie. Sfat în șunca gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Gătitășuncă Gătită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă împreună sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și crme frache, apoi se adaugă acest lucru în tigaie împreună cu busuiocul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă cu clești, adăugând puțină apă de gătit, dacă este necesar, pentru a face un sos cremos care acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Serviți cu parmezan suplimentar ras deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista