Limonadă La Grătar
Limonada la grătar ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 7 porții cu 351 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, căldură la grătar: mare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Ananas și banane la grătar cu glazură de limonadă, Cocktail de limonadă și tequila pentru Ziua Națională a limonadei, și Limonadă, Limonadă Roz, Limeade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați zahărul într-o tigaie de aluminiu de unică folosință de dimensiuni medii. Înmuiați fiecare dintre lămâi, tăiate cu fața în jos, în zahăr.
Așezați lămâile pe grătar, tăiați partea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de apă, miere și rozmarin la tigaie cu zahăr.
Puneți tigaia pe grătar și bateți până când zahărul este complet dizolvat.
Scoateți din grătar și aruncați crenguțele de rozmarin.
Strângeți lămâile într-un castron mare mare.
Se toarnă miere și sirop de zahăr și 3 căni suplimentare de apă rece și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați apă sau zahăr suplimentar după gust.
Transferați în ulcior mare, turnând printr-o strecurătoare cu plasă fină pentru o limonadă mai fină, dacă doriți.
Se adaugă gheață pentru a se răci, apoi se servește.