Lemon Curd Chiffon Pie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Lemon Curd Chiffon Pie. O porție conține 644 de calorii , 7 g de proteine și 43 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de smântână grea pentru frișcă, unt, dulceață de zmeură și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 31% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pumpkin Chiffon Pie cu o crustă de ciocolată dublă , Lemon Cake Roll With Lemon Curd Umplere și Autumn Pumpkin Chiffon Cake .
Instrucțiuni
Puneți biscuiții Graham, nucile pecan, zahărul, vanilia și sarea într-un robot de bucătărie; acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Adăugați untul; procesează până se amestecă.
Apăsați amestecul de pesmet pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale unui 9-inch uns. farfurie adâncă de plăcintă.
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când devine maro deschis. Se răcește complet pe un grătar.
Într-un castron mic, combinați smântâna, zahărul și vanilia. Bateți până se formează vârfuri tari; puse deoparte. Într-un castron mare, bate lemon curd, crema de brânză și coaja de lămâie până se omogenizează; puse deoparte.
Se presara gelatina peste zeama de lamaie; se lasa sa stea 1 minut. Puneți la microunde la putere maximă timp de 20 de secunde. Se amestecă și se lasă să stea timp de 1 minut sau până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă limoncello. Bateți treptat amestecul de lemon curd până se omogenizează bine. Incorporati frisca; se toarnă în crustă. Dă la frigider timp de 3 ore sau până când se fixează.
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați fructele de pădure, zahărul și dulceața. Gatiti si amestecati timp de 3-5 minute sau pana cand fructele se inmoaie. Într-un blender, acoperiți și procesați amestecul de fructe de pădure timp de 1-2 minute sau până se omogenizează. Se strecoară, rezervând sucul. Aruncați semințele.
Întoarceți sucul în cratiță; gătiți timp de 15-18 minute sau până când scade la consistența dorită, amestecând din când în când. Se amestecă sucul de lămâie și lichiorul de zmeură. Răciți timp de 1 oră.