Lemon Curd Chiffon Pie

Lemon Curd Chiffon Pie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Lemon Curd Chiffon Pie. O porție conține 644 de calorii , 7 g de proteine și 43 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de smântână grea pentru frișcă, unt, dulceață de zmeură și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 31% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pumpkin Chiffon Pie cu o crustă de ciocolată dublă , Lemon Cake Roll With Lemon Curd Umplere și Autumn Pumpkin Chiffon Cake .

Instrucțiuni

1
Puneți biscuiții Graham, nucile pecan, zahărul, vanilia și sarea într-un robot de bucătărie; acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1 Borcan (11 Uncii) Lemon Curd1 Borcan (11 Uncii) Lemon Curd
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Mandarine Segents Cu SiropMandarine Segents Cu Sirop
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)
2
Adăugați untul; procesează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Mare FinăSare Mare Fină
3
Apăsați amestecul de pesmet pe partea inferioară și în sus pe părțile laterale ale unui 9-inch uns. farfurie adâncă de plăcintă.
4
Coaceți la 350° timp de 10-12 minute sau până când devine maro deschis. Se răcește complet pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Într-un castron mic, combinați smântâna, zahărul și vanilia. Bateți până se formează vârfuri tari; puse deoparte. Într-un castron mare, bate lemon curd, crema de brânză și coaja de lămâie până se omogenizează; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Busuioc Proaspăt Tocat2 Până La 4 Linguri Busuioc Proaspăt Tocat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), TocateBomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
Mandarine Segents Cu SiropMandarine Segents Cu Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
6
Se presara gelatina peste zeama de lamaie; se lasa sa stea 1 minut. Puneți la microunde la putere maximă timp de 20 de secunde. Se amestecă și se lasă să stea timp de 1 minut sau până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă limoncello. Bateți treptat amestecul de lemon curd până se omogenizează bine. Incorporati frisca; se toarnă în crustă. Dă la frigider timp de 3 ore sau până când se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
LimoncelloLimoncello
1/cps Apă1/cps Apă
Tip De NuciTip De Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați fructele de pădure, zahărul și dulceața. Gatiti si amestecati timp de 3-5 minute sau pana cand fructele se inmoaie. Într-un blender, acoperiți și procesați amestecul de fructe de pădure timp de 1-2 minute sau până se omogenizează. Se strecoară, rezervând sucul. Aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Pilaf De Orez, Format într-un Cilindru într-o Formă De GelatinăPilaf De Orez, Format într-un Cilindru într-o Formă De Gelatină
Mandarine Segents Cu SiropMandarine Segents Cu Sirop
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Întoarceți sucul în cratiță; gătiți timp de 15-18 minute sau până când scade la consistența dorită, amestecând din când în când. Se amestecă sucul de lămâie și lichiorul de zmeură. Răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De ZmeurăLichior De Zmeură
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi1 (1 Kilogram) Salata Romana, Frunzele Separate Si Lasate Intregi
9
Ornați porțiile cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina2 Cani De Orez Pilaf, Formate In Cilindru Intr-o Forma De Gelatina
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista