Lemon-Berry Cheesecake
Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. Un amestec de brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime, albuș de ou, fursecuri gingersnap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Fructe De Lămâie, Tarte "cheesecake" cu lămâie și fructe de pădure, și Berry-Lemon Cheesecake Pătrate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ghimbir zdrobit, ovăz și unt într-un robot de bucătărie; procesați până la amestecare. Apăsați pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 6 minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Combinați brânza de vaci și crema de brânză în robotul de bucătărie; procesați 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați zahăr și următoarele 6 ingrediente; procesați 1 minut sau doar până la amestecare.
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta pregătită.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când centrul este aproape setat (centrul va fi moale, dar va fi ferm când este răcit). Opriți cuptorul; lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute.
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Desfaceți cheesecake-ul pe un platou de servire.
Se servește cu zmeură și sos de smântână de lămâie.