Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere
Legumele rădăcinoase prăjite cu miere sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână morcovi, ceapă, rutabagas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.gătiți mierea într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când este groasă și întunecată cu bule mari, aproximativ 10 minute. Amestecați morcovii, păstârnacul, napii, rutabagele și ceapa și gătiți până când legumele sunt glazurate profund, 8 până la 10 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți până când legumele sunt fragede și bine caramelizate, 15 până la 20 de minute. (Alternativ, continuați să gătiți și să aruncați legumele pe aragaz până când sunt fragede și bine glazurate, aproximativ 25 de minute.)
Se amestecă untul, sucul de lămâie și cimbru, dacă se utilizează. Condimentează după gust cu sare și piper. (Pentru a face înainte, se răcește apoi se pune la frigider într-un recipient acoperit timp de până la 2 zile. Reîncălziți într-o tigaie la foc mediu, amestecând frecvent pentru a preveni arderea.)
Transferați într-un platou cald și decorați cu crenguțe mari de cimbru, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;