Legumele rădăcinoase prăjite cu miere sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, păstârnac, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați amestecul de legume pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Legume
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până când legumele sunt fragede și începeți să se rumenească, amestecând la fiecare 15 minute.