Legumele prăjite de toamnă sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovul tăiat pentru copii, varza de Bruxelles, păstârnacul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.topiți untul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu. Se amestecă salvie și usturoi; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Așezați ingredientele rămase într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Se toarnă amestecul de unt peste legume; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
4
Acoperiți și coaceți 25 până la 35 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante.