Legume "Prăjite" Cu Usturoi

Legume
Legumele "prăjite" cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos de hrean, albușuri de ou, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Paste usturoi cu legume mixte, Orzo usturoi cu legume prăjite, și Friptură de usturoi cu cartofi prăjiți și legume rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați felii de roșii pe prosoape de hârtie; se presară cu 1/8 linguriță de sare și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați roșiile, dovleceii și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați uniform cu condimente Creole și amidon de porumb; agitați pentru a elimina excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Combinați pesmetul, 1/4 linguriță sare și piper într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți 3 albușuri într-un castron mic până se spumează. Înmuiați jumătate din legume în albușuri, drenând excesul. Dragați legumele, în loturi, în amestec de pesmet. Repetați procedura cu albușurile de ou rămase, legumele și amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
LegumeLegume
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Aranjați legumele pe rafturi de sârmă acoperite cu spray de gătit; așezați rafturi pe tigăi căptușite cu folie de aluminiu. (Nu suprapuneți legumele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat cu sos de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista