Legume Picante La Grătar
Legumele picante la grătar sunt un fără gluten și vegetarian felul principal. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 884 calorii, 16g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei de lămâie, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Încercați Maioneză picantă cu legume, Legume dulci și picante, și Legume Crocante Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă untul și piperul de lămâie.
Periați cartofii, dovleceii, dovleceii, ardeii grași și ceapa.
Acoperiți și grătați legumele la 4 inci de la foc mediu 10 până la 20 de minute, întorcându-se frecvent, până se înmoaie.
Platou de linie cu salată verde. Pe măsură ce legumele se termină, scoateți-le de la grătar la platou.