Legume la grătar și năut cu cuscus necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de dovlecei, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Legume la grătar și năut cu cuscus, Salată De Cuscus Cu Legume Prăjite Și Năut, și Curry legume la grătar cu năut și mămăligă cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați dovleceii și dovleceii galbeni pe lungime în felii groase de 1/4 inci; înveliți dovleceii, ardeii grași și ceapa cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Suc De Fructe Galben
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați legumele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți legumele pe o tăietură; lasa sa se raceasca. Se toacă ardeii grași și ceapa în bucăți de mărimea mușcăturii; așezați într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cireșe Confiate Suplimentare
5
În timp ce legumele gătesc, aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
7
Adăugați cuscusul, roșiile și următoarele 7 ingrediente în amestecul de legume; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Presărați fiecare porție cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Aduna produse
2
Scurgeți și clătiți fasolea în filtru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Roșii înjumătățite cu supravegherea adulților
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe