Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., legume la grătar în stil Indian cu Paneer ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,64 USD pe porție. Această garnitură are 177 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sos de piper, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza paneer în stil Indian, Shahi Paneer - brânză de vaci indiană în sos de roșii-Paneer s, și Palak Paneer (spanac Indian și Paneer).
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosier. Într-un blender, combinați sucul de roșii cu coriandru, sos de ardei iute, oțet, ghimbir, zahăr, usturoi, muștar, chimen măcinat și sare. Pulsează până se omogenizează. Strecurați marinada într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Chimen Măcinat
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Frigeți roșiile cherry și adăugați-le la marinată împreună cu zăpada, shiitakes, dovleceii, ceapa și ardeii grași; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ciuperci Shiitake
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Gatiti cartoful in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Curățați cartoful, sfărâmați-l pe lungime și adăugați-l la marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Adăugați dovleceii, broccoli și conopida în apă și gătiți până când sunt fragede, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Măsline întregi Coapte
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Transferați dovleceii, broccoli și conopida în marinată; aruncați toate legumele până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
9
Adăugați panoul, întorcându-l ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paneer
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Aprindeți un grătar cu cărbune sau încălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți legumele la foc mediu-mare, rotind, până când sunt fragede și ușor carbonizate peste tot, 2 până la 3 minute pentru roșii și zăpadă; 5 până la 7 minute pentru cartofi, dovlecei, conopidă, broccoli, ciuperci, ceapă și dovlecei; și 8 până la 10 minute pentru ardeii grași. Condimentează legumele cu sare și piper. Condimentați paneerul cu sare și grătar, rotind, până când este ușor carbonizat și încălzit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Paneer
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Serviți legumele și paneer fierbinte sau la temperatura camerei.