Legume grecești
Legumele grecești ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și rețeta de 30 de ani pe care ați căutat-o. Pentru 1,04 USD per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 341 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și cumpărați dovlecei, ulei de măsline, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 94% . O ciorbă, două feluri: legume groase și cremă de legume , paste cu legume prăjite și măsline grecești și cușcuș cu legume prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati usturoiul, oregano, sarea, piperul si uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu, pana se parfumeaza, 1 minut.
Adăugați cartofii, ciupercile și dovlecelul. Acoperiți tigaia și gătiți legumele la foc mare timp de 5 minute. Se amestecă, se pune capacul și se reduce focul la mediu. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cartofii sunt fragezi, aproximativ 15 minute.