Rețeta italiană umplute legume de vară ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această garnitură are 110 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, ardei gras, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Legume De Vară Carbonizate, Legume Marinate De Vară, și Penne și legume de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați semințele și membranele din ardeiul gras. Scoateți cu grijă pulpa de dovlecei și dovlecei, lăsând cojile intacte. Se toacă fin pulpa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De Paste
Suc De Fructe
Semințe
3
Așezați jumătățile de ardei gras, cojile de dovlecei și cojile de dovlecei, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit. Înveliți cojile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De Paste
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile măsoară 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pulpa tocată și usturoiul; gatiti 4 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Adăugați roșii; gatiti 2 minute sau pana cand Rosia incepe sa se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
8
Se ia de pe foc. Se amestecă pesmetul, 1/4 cană de brânză, pătrunjel, piper negru și sare. Împărțiți amestecul uniform între jumătățile de ardei gras pregătite, cojile de dovlecei și cojile de dovlecei; presărați uniform cu 1/4 cană de brânză. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când cojile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Gras
Pesmet
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pătrunjel
Brânză
Coji De Paste
Suc De Fructe
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
10
Îndepărtați folia; se fierbe 4 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.