Legume De Toamnă Prăjite Glazurate Cu Miere

Legume De Toamnă Prăjite Glazurate Cu Miere
Legumele de toamnă prăjite glazurate cu miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 140 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, ulei de măsline, aur yukon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Tilapia glazurată cu miere cu legume prăjite, Legume Rădăcinoase Prăjite Glazurate Cu Miere, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați primele 3 ingrediente; tăiați fiecare în 8 pene. Aruncați împreună pene de legume, bulion de pui și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți pene uniform într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci; se toarnă amestecul de bulion de pui peste legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 375 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Curățați napii și tăiați fiecare în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
5
Adăugați la legumele coapte, amestecând pentru a acoperi bine; coaceți încă 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă sucul de lămâie și mierea; adăugați la legume, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Notă: pentru a face înainte, răciți legumele după coacere 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8
Scoateți din frigider; lăsați să stea 30 de minute.
9
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 15 minute; aruncați cu amestec de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiToamna
Revista