Latkes de morcov și sfeclă

Latkes de morcov și sfeclă
Rețeta Latkes de morcov și sfeclă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Pentru 8 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 24. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, ceapă, sare grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Latkes De Sfeclă Parfumată Cu Chimen, și Latkes De Sfeclă Parfumată Cu Chimen pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista