Lasagna Roll-Up-Uri

Reteta lasagna Roll-up-uri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 5 minute. O porție conține 608 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți carne de vită măcinată, brânză ricotta polly-o natural part skim, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Carne brună în tigaie mare pulverizată cu spray de gătit la foc mediu; scurgere. Întoarceți carnea în tigaie.
Combinați sosul de paste și A.
Adăugați jumătate din amestecul de sos de paste în carne; se amestecă. Rezervați amestecul de sos de paste rămas pentru utilizare ulterioară.
Pulverizați vasul de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Se amestecă oul, ricotta și 1/4 cană parmezan până se omogenizează.
Răspândiți aproximativ 2 linguri. amestec de ricotta pe fiecare tăiței; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană amestec de carne și 2 linguri pline. mozzarella.
Rulați, începând de la un capăt scurt al fiecărui tăiței.
Așezați, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit.
Se acoperă cu amestec de sos de paste rezervat și brânzeturi rămase; acoperi.
Coaceți 45 min. sau până la cald și Bulbuc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.