Lasagna Roll-Up-Uri
Reteta lasagna Roll-up-uri ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră. Această rețetă face 8 porții cu 533 calorii, 42G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, sos de paste cu roșii, tăiței lasagna și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Gatiti carnea de vita si ceapa in tigaie de 10 inci la foc mediu-mare aproximativ 6 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de paste și ciupercile.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.
Se toarnă în vas de copt dreptunghiular uns, 11x7x1 1/2 inci.
Se amestecă brânza ricotta, spanacul, brânza mozzarella, 1/4 cană parmezan, sarea, piperul și usturoiul.
Întindeți 3 linguri de amestec de brânză peste fiecare tăiței.
Rulați fiecare tăiței; tăiați ruloul transversal în jumătate.
Așezați părțile tăiate în amestec de carne de vită.
Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte.
Se servește cu parmezan suplimentar.