Lasagna lui Kristy

Lasagna lui Kristy
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Lasagnanul lui Kristy. Acest fel principal are 345 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,69 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de roșii, sare de usturoi, brânză ricotta parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt SRC: Kristy Kringle, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci).

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare gătiți tăiței de lasagna în apă clocotită cu sare până la al dente. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
În tigaie mare sos Gatiti carne de vită la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți excesul de grăsime.
5
Combinați sosurile de roșii și pasta de roșii cu carnea de vită măcinată și fierbeți până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
TomateTomate
6
Adăugați sare de usturoi și condimente italiene și reduceți focul la foc mic. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare De UsturoiSare De Usturoi
7
Pentru a asambla, în partea de jos a unui vas de copt de 13x9 inch întindeți un strat subțire de sos. Apoi, adăugați un strat de tăiței, brânză ricotta, amestec de sos/carne de vită măcinată și apoi brânză mozzarella rasă. Repetați până când vasul de copt este umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Garnisiți blatul cu brânză mozzarella mărunțită suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
9
Într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade F(190 de grade C) coaceți timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 15 minute și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista