Rețeta lasagna Latină ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Pentru $ 3.2 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 657 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui, oregano, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Latină Slaw, Marinada Latină, și Pui Latin și Oală de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute; condimentează cu sare și piper. Amestecați făina și chimenul și gătiți timp de 1 minut pentru a îndepărta gustul amidon crud al făinii. Adăugați treptat bulionul, amestecând pentru a preveni bulgări. După ce se adaugă tot bulionul, amestecați laptele. Continuați să amestecați constant până când sosul se îngroașă, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Adăugați jumătate din brânza rasă și amestecați sosul până când brânza s-a topit. Opriți focul și transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați chorizo. Gatiti si amestecati pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute, folosind o lingura de lemn pentru a sparge orice bucati mari in timp ce se gateste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați curcanul și continuați să gătiți până când ambele carne se rumenesc între 8 și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Scurgeți excesul de ulei din tigaie, dacă este necesar. Se amestecă sosul Worcestershire, sucul de lămâie, oregano; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Aliniați fundul vasului de copt pregătit cu 1 strat de plantain (aproximativ 1/3 din feliile de plantain), asigurându-vă că nu se suprapun. Acoperiți plantanele cu jumătate din amestecul de carne, întinzându-l într-un strat uniform, astfel încât să acopere plantanele. Se acoperă cu jumătate din sosul de brânză, răspândindu-se uniform cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Adăugați un alt strat de felii de plantain unul lângă altul și acoperiți cu amestecul de carne rămas și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Adăugați stratul final de pătlagină și presărați cu brânza rămasă și un praf de boia de ardei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12
Coaceți până când sosul este bulbuc, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
13
Se lasă să se răcească 10 minute înainte de tăiere și servire.