Lasagna Italiană Cu Cârnați
Lasagna italiană de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 677 calorii, 37g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,44 USD pe porție. 303 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Un amestec de parmezan, ceapă, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Lasagna Italiană Cu Cârnați, Lasagna Italiană Cu Cârnați, și Lasagna Italiană Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, ceapă și usturoi la foc mediu, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz; scurgere.
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, busuioc, zahăr, roșii și sos de roșii.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 45 de minute sau până când se îngroașă ușor.
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
În castron mediu, amestecați brânza ricotta, 1/4 cană parmezan, restul de 1 lingură pătrunjel și oregano.
Întindeți 1 cană din amestecul de sos într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Se acoperă cu 4 tăiței.
Se întinde 1 cană din amestecul de brânză peste tăiței; se întinde cu 1 cană din amestecul de sos.
Se presară cu 2/3 cană de brânză mozzarella. Repetați cu 4 tăiței, amestecul de brânză Rămas, 1 cană din amestecul de sos și 2/3 cană din brânza mozzarella. Se acoperă cu fidea rămasă și amestecul de sos.
Se presară cu brânză mozzarella rămasă și 1/4 cană parmezan.
Capac; coaceți 30 de minute. Descoperi; coaceți aproximativ 15 minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.