Lasagna Cu Roșii Proaspete
Lasagna cu roșii proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți parmezan, pătrunjel, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Roșii Complet Proaspătă, Lasagna Proaspătă De Grădină, și Lasagna De Legume Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; acoperiți și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați roșiile și următoarele 7 ingrediente (roșii prin pastă de roșii). Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti umplutura, combinați busuiocul, ricotta și tofu într-un castron; mash amestec de ricotta cu un masher de cartofi.
Întindeți 2 căni de sos în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sos; se acoperă cu 1 cană umplutură, 1/2 cană brânză provolone, 2 linguri Romano și 1 1/2 cană sos. Repetați straturile de două ori, terminând cu tăiței.
Întindeți sosul rămas peste tăiței.
Se presară cu 1/2 cană de brânză provolone și 2 linguri Romano.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.